Köpinformation

DjjEmballage erbjuder noggrant utvalda produkter som exponerar ditt varumärke och din verksamhet maximalt för att du ska synas vart som helst och när som helst.

Beställ unika kassar och boxar m.fl.

- Kassarna är unika och priserna varierar beroende på antal faktorer som bl.a. papperskvalitet, tryck, osv.
- Ingen expeditionsavgift.
- Miljöavgift samt moms tillkommer. 

Checklista - Tänk igenom följande frågor innan beställning

1. Materialet: t.ex. papper, plast eller non-woven
2. Modell:  t.ex. lyxpapperskassar eller enklepapperskassar
3. Storlek:  t.ex. BxDxH (cm)
4. Antal tryckfärger
5. Upplagor

Beställ lagersortiment med snabbleverans
Vi behöver att du anger följande
- Produkternas namn samt art nr och antal förpackningar
- Information om beställaren - firmannamn, org nr, address och telefonnummer.

OBS!
* Vi reserverar oss för slutförsäljning av lagervarorn.
* Handlingar som vi tillhandahåller våra kunder utgör företagshemligheter och är upphovsrättsligt skyddade. Det är förbjudet för kunden att använda sig av dessa handlingar för ändamål utanför kundens order hos oss samt att visa handlingarna för utomståenden.* .
* Vi reserverar oss från ansvar för förseningar, skada och dylikt vid force majeure t.ex. påtagliga naturförhållanden, tullagar, strejk, katastrofer etc. Vi är inte heller ansvariga för förseningar, skada och dylikt vid andra händelser såsom helgledighet etc.

"Den gröna miljön" DjjEmballage har ett gemensamt ansvar för vår miljö. Det är viktigt för oss att bedriva ett målmedvetet och seriöst miljöarbete med syftet att nå upp till våra kunders förväntningar som en attraktiv leverantör. Genom en ständig och kontinuerlig förbättring skall vi vara så bra som möjligt på hur man kan arbeta med miljöfrågor i vår bransch.

DjjEmballage skall förmedla råd och kunskap till våra kunder så att de på ett riktigt och säkert sätt kan använda, transportera, lagra och sluthantera våra produkter. Miljöarbetet skall vara förebyggande och integreras i alla delar av vår verksamhet.

DjjEmballage skall så långt det är möjligt minska miljöpåverkan från de produkter vi marknadsför.

3ab2ca1b-b4c5-4323-a973-635f22b344f8jpg     FSC certifiering DjjEmballage uppfyller målet som Forest Stewardship Council stipulerat.